Söker du efter "Kokbok för studenter : enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås" av Birgitta Sandberg-Hultman? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Kokbok för studenter : enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås
Av Birgitta Sandberg-Hultman

Bok- presentation: |
Kokbok för studenter : enkel rolig och nyttig kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås |
Författar- presentation: |
Birgitta Sandberg-Hultman |
![]() |
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha? Det är några av de synnerligen svåra frågor författaren ställer i sin Kokbok För Studenter. Med humor och ett leende på läpparna lotsar hon läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Utgåvor
Inte en vanlig kokbok utan en KLOKbok som bode finnas i köket till varenda studentkorridor, skrev BTJ i sin fina recension av boken.
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha?
Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.
Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Inte en vanlig kokbok.
Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha?
Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.
Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren genom enkla recept utan sönderkemikaliserade ingredienser och de svåra frågorna om hur vi med vår mathållning kan undvika att stödja multinationella företags rovdrift på tredje världen.
Varför blir vi feta av lättmaten?
Varför är syra-bas-balansen så viktig för vår mathållning? Varför ska vi äta grönsaker före maten och inte till maten eller efter maten? Hur ser en broccoli ut och varför blir vi allt fetare av lättmaten?
Som sagt! Det här är inte en vanlig kokbok. Det är en klokbok. För kloka studenter och andra kloka människor!
Bok: 124939
Anmäl textfel