Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Schücks bästa : 100 recept med lågt GI" av Cathrine Schück? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Schücks bästa : 100 recept med lågt GI

Av Cathrine Schück

Bok-
presentation:
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Författar-
presentation:
Cathrine Schück

Läcker mat för både kropp och själ!
Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön.
Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo?
Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok.
Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.
Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.

Utgåvor

Kartonnage
Förlag: Bokförlaget Forum
Lagerstatus: Avvaktar tilltrycksbeslut

Läcker mat för både kropp och själ!


Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön.
Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter.


Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.


Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.


Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.

Läcker mat för både kropp och själ!


Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön.
Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo?
Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok.
Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.


Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.

Utgivningsdatum: 20070314
9789137130491

Bok: 20672

Anmäl textfel

Utgivning

Ät dig i balans : bästa maten för glädje och lust

av Cathrine Schück
Lär dig vad just du mår bäst av och njut med gott samvete av mat ...

Aldrig mera banta! LCHF och KBT

av Cathrine Schück
Här är kokboken för dig som en gång för alla bestämt dig för att ...

Cathrine Schück lagar vego

av Cathrine Schück
Roliga och läckra vegorätter!Den här boken innehåller ca 45 lätta...

Ät dig yngre : 60 recept som bromsar tiden

av Cathrine Schück
Supermaten som gör dig yngre!Går det att påverka åldrandet? Ja! C...

Schücks gröna

av Cathrine Schück
Detta är den nya vegetariska maten! Catherine Schück lånar friskt...

Schücks vintermat

av Cathrine Schück
Mat som går fort att laga, smakar gott och är vacker att titta på...

Montignacs svenska kök : 75 inspirerande recept med lågt glykemiskt index

av Cathrine Schück
Fransmannen Michel Montignac är välkänd för oss genom sin väl be...

Schücks bästa : 100 recept med lågt GI

av Cathrine Schück
Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för si...

GI till vardags : 50 recept - snabbt, lätt & billigt

av Cathrine Schück
Lätt, snabbt och billigt. GI till vardags bjuder på vardagsmaten ...

3 kilo på 3 veckor : gå dig ner i vikt

av Cathrine Schück
Inspiration till att bli ett nytt sundare jag!Härliga lättlagade ...

Schück a la carte: Snabbt, smalt, billigt

av Cathrine Schück
Snabbt, smalt och billigt är temat för Cathrine Schücks nya bok. ...

Helt naturligt : mat med lågt GI

av Cathrine Schück
Mat med lågt GI Cathrine Schück berättar enkelt, klart och okompl...

Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI

av Cathrine Schück
Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att...

Schücks sunda söta

av Cathrine Schück
45 efterrätter med lågt GI!Längtar du efter en lyxig efterrätt ib...

Schücks honungsmat

av Cathrine Schück
Gör som Nalle Puh och ät honung varje dag. Att honung är gott ve...

Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF

av Cathrine Schück
Sluta banta - en gång för alla. Helhetsmetoden handlar inte bara ...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2