BBQ : Glödande gott från grillen av Cecilia Vikbladh - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
BBQ : Glödande gott från grillen - Inbunden
Finns i lager, 100 kr
 Information från förlaget 

BBQ : Glödande gott från grillen

Av Cecilia Vikbladh

Bok-
presentation:
BBQ : Glödande gott från grillen
Författar-
presentation:
Cecilia Vikbladh
Inbunden
Finns i lager, 100 kr

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt.

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till nya smakupplevelser. Läckra smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare, läckerheter från hav och sjö så som Sechuanscampi och forell fylld med lime och dill.

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför konstruerat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort!

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Definitivt slut

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt.

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till nya smakupplevelser. Läckra smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare, läckerheter från hav och sjö så som Sechuanscampi och forell fylld med lime och dill.

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför konstruerat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort

Utgivningsdatum: 20050401
9789197456180

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Finns i lager

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till spännande smakupplevelser. Goda smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare och läckerheter från hav och sjö. Vad sägs om forell fylld med lime och dill?

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför utformat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort

Utgivningsdatum: 20120312
9789185861545

Bok: 172712

Anmäl textfel

Utgivning

Våga vara veggivore

av Cecilia Vikbladh
Inbunden, Finns i lager, 278 kr

Snaps : brännvinskryddningar & matrecept

av Cecilia Vikbladh
Krydda ditt eget brännvin! Malört, pors och johannesört är tradit...
Inbunden, Finns i lager, 118 kr

Sju sorters sommarkakor

av Cecilia Vikbladh
Sommaren är som gjord för att sitta i bersån eller på stranden oc...

BBQ : Glödande gott från grillen

av Cecilia Vikbladh
Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien...
Inbunden, Finns i lager, 100 kr

Medelhavsmat för svenska kastruller

av Cecilia Vikbladh
Olivolja, vitlök och färsk basilika Vi är många som har tagit Med...

Sju sorters julkakor

av Cecilia Vikbladh
I Sju sorters julkakor bakar Cecilia Vikbladh både alla de klassi...

Utgivning - andra språk

Snaps : swedish aquavit flavourings and selected food recipes (eng)

av Cecilia Vikbladh
Discover the firey, flavourful world of Swedish snaps and be insp...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

På andra sidan muren

Recension: Nadia av Elisabeth Norebäck

Ett bibliotek fullt av livsval

Recension: Midnattsbiblioteket av Matt Haig

De döda på Sandby borg får nytt liv

Recension: Odins eld av Elvira Birgitta Holm

Ett arv tungt att bära

Recension: Förintelsens barn av Margit Silberstein

Bländande vackert om en värld där djuren dör

Recension: Den sista migrationen av Charlotte McConaghy

Tro möter vetenskap i roman om en familj

Recension: Inte av denna världen av Yaa Gyasi

Inkluderande bidrag till svensk historieskrivning

Recension: Svenska hjältar : från Engelbrekt till Greta Thunberg av Gösta Hultén

Kärlek och svek, lögner och drömmar

Recension: Lyckans son av Herbjørg Wassmo
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB