Söker du efter "Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen" av Charlotta Malhotra? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen
Av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein

Bok- presentation: |
Mat för stora och små : 140 recept att laga och äta tillsammans med familjen |
Författar- presentation: |
Charlotta Malhotra |
![]() |
Det finns en fråga som de flesta ställer sig vid ungefär samma tid varje dag: Vad ska vi äta till middag?
I Mat för stora och små finns svaren 132 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, både till vardag och till fest! Det här är den perfekta kokboken för dagens barnfamiljer som kanske inte vill stå 100 timmar i köket utan bara en halvtimme.
Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen som att till exempel måla gratängformen med smör som känns roligare än att bara smöra den. I boken får du också tips på spännande, snygga och roliga uppläggningar.
Förutom tipssymbolerna Stor smak, med förslag på hur man snabbt bygger på smaken för den vuxnes önskemål, Går att frysa och Hjälpande barnhand, finns även en rad som kockarna själva får skriva på, Familjens betyg, för att man lätt ska komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte!
Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas.
Några av huvudrätterna:
Lammkotletter, chèvremos, Hurry Curry, höstkyckling med äpple, lövbiffrullader, broccoligratäng och laxburgare.
Några av efterrätterna:
Marängsviss, citronkaka, hallonmuffins, äppelchips, lakritstårta och chokladdippade jordgubbar.
Matilda Lindeblads fotografier illustrerar både människor och maträtter på ett härligt sätt och ingen läsare kan undgå att börja fundera på middagsmaten!
Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och odlar sitt stora matintresse tillsammans med man och barn hemma i radhuset på Ekerö. Förutom att skriva böcker är honmatredaktör på inredningstidningen Sköna Hem.
Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Långa perioder har hon levt utomlands, i Paris, Milano, Singapore, Verbier och Amsterdam. Kringflackandet i världen har satt sina spår i köket i Saltsjöbaden där hon och hennes man och deras två barn slåss om platsen vid spisen.
Utgåvor
140 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, till både vardag och fest!
Mat för stora och små är kokboken för dagens barnfamiljer. Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen.
Förutom tipssymbolerna Stor smak, Går att frysa och Hjälpande barnhand finns även en rad som kockarna själva får skriva på, Familjens betyg, för att lätt komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte!
Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas.
Matilda Lindeblads aptitretande fotografier illustrerar både människor, matlagning och maträtter på ett härligt sätt!
Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Tillsammans har Jessica och Charlotta tidigare utkommit med kokboken Härliga helger.
140 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, till både vardag och fest!
Mat för stora och små är kokboken för dagens barnfamiljer. Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen.
Förutom tipssymbolerna "Stor smak", "Går att frysa" och "Hjälpande barnhand" finns även en rad som kockarna själva får skriva på, "Familjens betyg", för att lätt komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte!
Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas.
Matilda Lindeblads aptitretande fotografier illustrerar både människor, matlagning och maträtter på ett härligt sätt!
Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Tillsammans har Jessica och Charlotta tidigare utkommit med kokboken Härliga helger.
Det finns en fråga som de flesta ställer sig vid ungefär samma tid varje dag: "Vad ska vi äta till middag?"
I Mat för stora och små finns svaren - 132 nyttiga, roliga och billiga recept för barnfamiljen, både till vardag och till fest! Det här är den perfekta kokboken för dagens barnfamiljer som kanske inte vill stå 100 timmar i köket utan bara en halvtimme.
Dra nytta av alla bra tips som förenklar vardagen kring spisen och låt barnen vara med i köksarbetet! Flera av recepten är skapade för att små kockar ska kunna laga dem och det finns mängder av råd om spännande arbetsuppgifter för barnen som att till exempel "måla gratängformen med smör" som känns roligare än att bara "smöra" den. I boken får du också tips på spännande, snygga och roliga uppläggningar.
Förutom tipssymbolerna "Stor smak", med förslag på hur man snabbt bygger på smaken för den vuxnes önskemål, "Går att frysa" och "Hjälpande barnhand", finns även en rad som kockarna själva får skriva på, "Familjens betyg", för att man lätt ska komma ihåg om det var en maträtt som gick hem eller inte!
Tio kapitel frestar med: Vardagsmiddag, Helgmiddag, Klassiker, Frukost, Mellanmål/Brunch, Fredagsmys, Efterrätter, Vi bakar, Picknick och Födelsedagskalas.
Några av huvudrätterna:
Lammkotletter, chèvremos, Hurry Curry, höstkyckling med äpple, lövbiffrullader, broccoligratäng och laxburgare.
Några av efterrätterna:
Marängsviss, citronkaka, hallonmuffins, äppelchips, lakritstårta och chokladdippade jordgubbar.
Matilda Lindeblads fotografier illustrerar både människor och maträtter på ett härligt sätt och ingen läsare kan undgå att börja fundera på middagsmaten!
Charlotta Malhotra är matstylist och matredaktör och odlar sitt stora matintresse tillsammans med man och barn hemma i radhuset på Ekerö. Förutom att skriva böcker är hon matredaktör på inredningstidningen Sköna Hem.
Jessica Staël von Holstein arbetar som copywriter och mat- och livsstilsskribent. Långa perioder har hon levt utomlands, i Paris, Milano, Singapore, Verbier och Amsterdam. Kringflackandet i världen har satt sina spår i köket i Saltsjöbaden där hon och hennes man och deras två barn slåss om platsen vid spisen.
Bok: 12667
Anmäl textfel