Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept - Danskt band
Finns i lager, 163 kr
 Information från förlaget 

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Av Jens Dolk, Liselotte Forslin

Bok-
presentation:
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Författar-
presentation:
Jens Dolk
Danskt band
Finns i lager, 163 kr

Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika.

Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!

Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:

- Sauvignon blanc

- Riesling

- Chenin blanc

- Chardonnay

- Grüner veltiner

- Mousserande

- Rosé

- Pinot noir

- Sangiovese

- Tempranillo

- Cabernet sauvignon

- Syrah

- Zinfandel

- Vin och ost

- Vin och dessert

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Tillfälligt slut

Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!

Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. grillade fisken.

Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!

Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.

Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!

Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:

- Sauvignon blanc

- Riesling

- Chenin blanc

- Chardonnay

- Grüner veltiner

- Mousserande

- Rosé

- Pinot noir

- Sangiovese

- Tempranillo

- Cabernet sauvignon

- Syrah

- Zinfandel

- Vin och ost

- Vin och dessert

Utgivningsdatum: 20120828
9789185861637

Danskt band
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Finns i lager

Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika.

Utgivningsdatum: 20140813
9789185861934

Bok: 191010

Anmäl textfel

Utgivning

101 frågor och svar om vin

av Jens Dolk
Inga frågor är för enkla eller för svåra för att Jens Dolk ska ku...
Danskt band, Finns i lager, 145 kr

Mitt kök : Sverigeresan

av Jens Dolk
Är du intresserad av närproducerad mat? Blev du också inspirerad ...
Inbunden, Finns i lager, 208 kr

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

av Jens Dolk
Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk! Jens Dolk delar g...
Danskt band, Finns i lager, 163 kr

Kombinera mat och vin : nya recept till våra favoritdruvor

av Jens Dolk
Här kommer verktyget för att imponera på gäster och gommar! Det b...

Jens Dolks vinkunskap : 100 frågor och svar om vin

av Jens Dolk
Inga frågor är för enkla eller för svåra för att Jens Dolk ska ku...

Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

av Jens Dolk
Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på e...

Kombinera mat och vin

av Jens Dolk
Det är kombinationen som gör det: trollar fram nya saksensationer...

Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor

av Jens Dolk
ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses m...

100 frågor och svar om vin

av Jens Dolk
Varför är egentligen rött vin rött och vitt vin vitt, beror det b...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Avslutande delen av en hyllad vikingaserie

Recension: Spjutdansare av Agneta Arnesson Westerdahl

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2