Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar av Annika Mogensen - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar" av Annika Mogensen? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar

Av Annika Mogensen, Karin Bille

Bok-
presentation:
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar
Författar-
presentation:
Annika Mogensen

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Lagerstatus: Tillfälligt slut

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin

"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet

Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.

Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsma­kande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!

I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks­son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks­författare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (köks­chef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).

Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.

Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.

Boken är stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.

Utgivningsdatum: 20120823
9789174690453

Bok: 192446

Anmäl textfel

Utgivning

Matlådan - För ett smartare liv

av Annika Mogensen
Inbunden, Finns i lager, 208 kr

Kräftboken : recept, tillbehör och historia

av Annika Mogensen
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd re...

Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar

av Annika Mogensen
"En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Ma...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Tunt men ömsint om en mor

Recension: En kvinnas frigörelse av Édouard Louis

Jul i Berlin 1939

Recension: Mörkläggning av Simon Scarrow

Vackert om en gåtfull färd

Recension: Myten om Luna av Hillevi Torell

Luxemburg under ytan

Recension: Tivolit av Jenny Runesson

Naturnära om livets hårda villkor

Recension: Dit du går, följer jag av Lina Nordquist

Kärlek på kundtjänst

Recension: Älskar att hata dig av Lovisa Wistrand

Överlastad spänningsroman

Recension: Plats 7A av Sebastian Fitzek

Tröstande godnattbok

Recension: Flickan från andra sidan havet av Sophie G. Hallgren

Fantastisk skildring av ett människoliv

Recension: Märit av Elisa Rossholm

Stringent om en livsavgörande händelse

Recension: Dödsängel av Axel Burénius
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB