Söker du efter "Food for Science Lärarhandledning" av Jeanette Clayton? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Food for Science Lärarhandledning
Av Jeanette Clayton, Madeleine Vaderlind

Bok- presentation: |
Food for Science Lärarhandledning |
Författar- presentation: |
Jeanette Clayton |
![]() |
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A), B och C och bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
Läs mer
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A) B och C. Den bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
En nyhet i Food for Science är ett utförligt och illustrerat appendix med frekventa facktermer från olika ämnesområden.
Till boken finns även ett kassettband med samtliga texter och hörövningar inspelade samt ett separat facit.
Utgåvor
Food for Science är avsedd för gymnasieskolans och vuxenutbildningens kurs (A), B och C och bygger på ett varierat utbud av autentiska tidningsartiklar med naturvetenskaplig inriktning på olika nivåer. Här får eleven möjlighet att i olika övningar träna och bygga upp både ett allmänt, aktuellt ordförråd och ett mer ämnesanknutet.
Bok: 88901
Anmäl textfel