Kom och läs!. Förstagluttarna, C av Jonas Burman - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Kom och läs!. Förstagluttarna, C" av Jonas Burman? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Kom och läs!. Förstagluttarna, C

Av Jonas Burman, Moni Nilsson-Brännström

Bok-
presentation:
Kom och läs!. Förstagluttarna, C
Författar-
presentation:
Jonas Burman

Kom och Läs! 1

I läseboken Förstagluttarna av Moni Nilsson får eleverna träffa kusinerna Moa och Mille och deras kompisar som alla börjar skolan. Boken finns i tre nivåer, A, B och C, så att alla kan läsa på sin nivå. Tutti Frutti heter arbetsboken där barnen övar bokstavskunskap, analys och syntes. På CD:n finns sångerna till Tutti Fruttis alfabetsverser samt texten ur Förstagluttarna C inläst. I Lärarhandledning 1 presenterar professor Ingvar Lundberg den vetenskapliga grunden till metodiken i Kom och läs!

Extra Gott till Tutti Frutti
Komplement till arbetsboken Tutti Frutti. Här får de elever som redan kan läsa och skriva mer att bita i. Häftet följer Förstagluttarna B och C och innehåller läsförståelseuppgifter och språkutvecklande övningar i form av korsord, gåtor, ordlekar med mera.

Förstagluttarnas läxbok
Den här boken kan följa med Förstagluttarna A, B och C hem i väskan när det är läsläxa. Boken gör det lätt för föräldrarna att följa skolarbetet och vara ett stöd för barnet.

Interaktiv skrivtavla
Till den populära arbetsboken Tutti Frutti finns material för interaktiv skrivtavla. Sjung med, leta bokstavsljud och öva ordbilder på ett lekfullt sätt.  

 

Kom och Läs! 2

Läseboken Mer om Moa och Mille handlar om kusinernas andra skolår. Läseboken finns i två nivåer, A och B, och är skriven av Moni Nilsson. A-boken har fler bilder och inte lika mycket text. I arbetsboken Mums Mums står läsförståelse och språklära i centrum. I Lärarhandledning 2 skriver professor Karin Taube om portfoliometoden och professor Ingvar Lundberg om läsförståelse. Han ger en praktisk gång för läraren att följa, så att eleverna uppnår god läsförståelse.

Moas och Milles andra läxbok
Läxboken följer med Mer om Moa och Mille A och B hem när det är läsläxa. Till varje kapitel i läseboken finns en sida i läxboken. Eleven utvärderar sin läsning och föräldern återkopplar. Därefter följer uppgifter om innehållet i texten att lösa hemma. Boken gör det lätt för föräldrarna att följa skolarbetet och vara ett stöd för barnet.  

 

Kom och Läs! 3

I årskurs 3 bjuder läseboken på en Sverigeresa med barnen Sofie och Jens, skriven av Arne Norlin. Eleverna spanar efter vilda djur i hela Sverige och övar att läsa fullt ut.

I Popcorn arbetar barnen med läsförståelse, studieteknik och språklära. Popcorn finns som arbetsbok med skrivlinjer, studiebok utan skrivlinjer samt kopieringsunderlag med färre och enklare uppgifter. I Lärarhandledning 3 skriver professor Ingvar Lundberg om faktaläsning.  

Utgåvor

Häftad
Förlag: Natur & Kultur
Lagerstatus: Definitivt slut
Utgivningsdatum: 19990825
9789127732339

Bok: 101491

Anmäl textfel

Utgivning

Kom och läs!. Förstagluttarna, C

av Jonas Burman
Kom och Läs! 1 I läseboken Förstagluttarna av Moni Nilsson får el...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Tunt men ömsint om en mor

Recension: En kvinnas frigörelse av Édouard Louis

Jul i Berlin 1939

Recension: Mörkläggning av Simon Scarrow

Vackert om en gåtfull färd

Recension: Myten om Luna av Hillevi Torell

Luxemburg under ytan

Recension: Tivolit av Jenny Runesson

Naturnära om livets hårda villkor

Recension: Dit du går, följer jag av Lina Nordquist

Kärlek på kundtjänst

Recension: Älskar att hata dig av Lovisa Wistrand

Överlastad spänningsroman

Recension: Plats 7A av Sebastian Fitzek

Tröstande godnattbok

Recension: Flickan från andra sidan havet av Sophie G. Hallgren

Fantastisk skildring av ett människoliv

Recension: Märit av Elisa Rossholm

Stringent om en livsavgörande händelse

Recension: Dödsängel av Axel Burénius
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB