Söker du efter "Sébastiens franska kokbok" av Sébastien Boudet? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Sébastiens franska kokbok
Av Sébastien Boudet
Bok- presentation: |
Sébastiens franska kokbok |
Författar- presentation: |
Sébastien Boudet |
![]() |
Följ med på en kulinarisk resa till sydvästra Frankrike
I Sébastiens franska kokbok återvänder Sébastien Boudet till hemlandet Frankrike för att ta med dig på en kulinarisk resa. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga matboken med över 100 recept.
Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt, som franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.
Sébastien Boudet är kanske mest känd för allmänheten som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution. Han har tidigare gett ut två bakböcker, varav debuten Den franske bagaren utnämndes till världens bästa kokbok i kategorin »Det franska köket« vid Gourmand Cookbook Awards. Men Sébastien är inte bara bagare utan också kock och i hans tredje bok är det den franska måltiden som står i fokus.
Fotograf: Rickard Rönnerstam
Utgåvor
Bok: 296147
Anmäl textfel