Glansholms Bokhandel & Antikvariat 

Söker du efter "Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein" av Svenska Celiakiförbundet? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

 Information från förlaget 

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein

Av Svenska Celiakiförbundet

Bok-
presentation:
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein
Författar-
presentation:
Svenska Celiakiförbundet
institution: Svenska Celiakiförbundet

Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Man får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning.

Ingredienslexikon är användbar både i mataffären, på restaurangen och i köket. Den riktar sig främst till den som måste undvika gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein för egen eller annan persons hälsa och välbefinnande, men boken passar även den medvetne och intresserade konsumenten. För storköksanvariga och kökspersonal är boken ett självklart verktyg.

Denna upplaga är en uppdaterad och omarbetad version av tidigare utgåva. Ingredienslexikon är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.

Utgåvor

Häftad
Förlag: Gothia
Lagerstatus: Definitivt slut

I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Dessutom anges om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.

Finns det sojaprotein i E 426? Innehåller glutamat gluten? I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Man får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning.

Ingredienslexikon är användbar både i mataffären, på restaurangen och i köket. Den riktar sig främst till den som måste undvika gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein för egen eller annan persons hälsa och välbefinnande, men boken passar även den medvetne och intresserade konsumenten. För storköksanvariga och kökspersonal är boken ett självklart verktyg.

Ingredienslexikon är utgiven i samarbete med Svenska Celiakiförbundet.

Utgivningsdatum: 20120607
9789172058378

Bok: 195246

Anmäl textfel

Utgivning

Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein

av Svenska Celiakiförbundet
I Ingredienslexikon kan man snabbt och enkelt slå upp ingrediense...

Ida och tårtan : att inte tåla gluten

av Svenska Celiakiförbundet
Det är många barn i Sverige som får diagnosen celiaki varje år. B...

Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein

av Svenska Celiakiförbundet
Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein vänder sig til...

Att inte tåla gluten

av Svenska Celiakiförbundet
Att inte tåla gluten, vänder sig till dig som nyligen fått din ce...

Ingredienslexikon

av Svenska Celiakiförbundet
Ingredienslexikon för: gluten- och laktosintoleranta, mjölkprotei...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2