Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Picklat & klart : från kimchi till plommon i madeira - Inbunden
Finns i lager, 172 kr
 Information från förlaget 

Picklat & klart : från kimchi till plommon i madeira

Av Pia Hall

Bok-
presentation:
Picklat & klart : från kimchi till plommon i madeira
Författar-
presentation:
Pia Hall
Inbunden
Finns i lager, 172 kr
Formgivare: Kalle Garmark
Fotograf: Susanne Fessé

Syrlig rödlök till burgaren? Romstinna bär till glassen? Smaksatt ost till salladen? Den här boken ger dig 47 recept på allt från förenklad kimchi till plommon i madeira och även de bästa tipsen på genvägar, hållbarhet och smaksättningar. Picklat är enligt svenska och internationella trendspanare en av de hetaste trenderna inom matlagning just nu. Varje restaurang med självaktning har picklat som självklara tillbehör och mattidningar efterfrågar recept med allt från kimchi till pressgurka. Med den här boken kan du enkelt göra dina egna inläggningar!

Vi har en stark tradition av inläggningar i Sverige, men den har legat i träda under en tid. Nu är den tillbaka! Boken tar tillvara på de svenska traditionerna, men inspireras också av recept från andra länder. Ungefär hälften av recepten är snabblagade och behöver dessutom inte stå i skafferiet och mogna till, utan kan serveras omgående.

Att picklat åter har intagit våra kök är inte konstigt. Att lägga in frukt, bär, grönsaker, svamp och annat är ett smart och delikat sätt att förgylla en middag eller en macka. Det är dessutom miljöbra, ekonomiskt och snyggt. En win-win-win-win-situation.

Pia Hall är en prisbelönt matskribent som fokuserar på gröna rätter. När hon inte skriver om mat driver hon en Supper Club och håller föredrag.

Susanne Fessé är fotograf som gjort en rad kokböcker, fotograferat en ändlös räcka maträtter till artiklar samt tagit porträtt till bok- och skivomslag.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Kakao Förlag
Lagerstatus: Finns i lager

Syrlig rödlök till burgaren? Romstinna bär till glassen? Smaksatt ost till salladen? Den här boken ger dig 47 recept på allt från förenklad kimchi till plommon i madeira och även de bästa tipsen på genvägar, hållbarhet och smaksättningar.

Utgivningsdatum: 20140826
9789185861941

Bok: 238752

Anmäl textfel

Utgivning

Fyra årstider i vegoköket

av Pia Hall
Inbunden, Finns i lager, 488 kr

Picklat & klart : från kimchi till plommon i madeira

av Pia Hall
Syrlig rödlök till burgaren? Romstinna bär till glassen? Smaksatt...
Inbunden, Finns i lager, 172 kr

Säsongens Vego : 40 smarta rätter på svenska råvaror

av Pia Hall
Tänk dig en mustig jordärtskockssoppa på hösten. En lasagnebakels...

Vego Paradiso : en smak av det veganska köket

av Pia Hall
Vad har t ex kryddig cashewnötscurry, lena scones, pikant linssa...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster

Kan vi lära av historien?

Recension: En tid för krig : Europas väg mot storkonflikt 1939 och 2022 av Wilhelm Agrell
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2