Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York av Roy Fares - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York - Inbunden
Beställningsvara, 307 kr
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York - Danskt band
Beställningsvara, 151 kr
 Information från förlaget 

Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York

Av Roy Fares

Bok-
presentation:
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York
Författar-
presentation:
Roy Fares
Inbunden
Beställningsvara, 307 kr
Danskt band
Beställningsvara, 151 kr

Jakten på the sweet spots of New York!



Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och donuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, cannolis, gelato och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och, praliner, sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

Ett litet urval av recepten han fick med sig:
Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Pecan banana sundae • Fudge cake • Crème brûlée donuts • Banoffee cheesecake • Coconut pancakes with caramelized pineapple • Salty caramel custard pie • Cronuts • Black and white cookies


Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Beställningsvara
Utgivningsdatum: 20160315
9789174245370

Danskt band
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Beställningsvara
Utgivningsdatum: 20170428
9789174247008

Bok: 264249

Anmäl textfel

Utgivning

Delicious : bakverk för en godare höst och vinter

av Roy Fares
Den mästerlige konditorn Roy Fares är tillbaka med ännu en bok fu...

United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten

av Roy Fares
Roy Fares åkte till LA för att hitta de bästa amerikanska bakver...

Sweet! : desserter och sötsaker

av Roy Fares
Roy Fares, Årets konditor 2010 och känd från Go' kväll i SVT, har...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Om ett yrkesval att kämpa för

Recension: En egen lön av Maria Gustavsdotter

En modern tonårsbok för alla

Recension: Värsta bästa tonåren av Maria Dufva

Fullt upp på detektivbyrån

Recension: Det spökar på Smögen av Anna Ihrén

Karma och Jonar på nytt äventyr

Recension: Ond magi av Zelda Falköga

Med intellektuell spänst om ålderdomen

Recension: I november : om åldrandet av Sven-Eric Liedman

Det spökar i Lilla Vargudden

Recension: Spökmysteriet av Sören Olsson

Jakob och Hedvig löser ett brott

Recension: Skymning av Walter Falk

Elitism på magiskt lärosäte

Recension: Atlas : De utvalda av Olivie Blake

Om utanförskap och hästar

Recension: En vän för livet av Sofie Sarenbrant

Tätt inpå Victoria Benedictsson

Recension: Mitt stora vackra hat av Elisabeth Åsbrink
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB