Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York av Roy Fares - LitteraturMagazinet

 Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York - Inbunden
Beställningsvara, 307 kr
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York - Danskt band
Beställningsvara, 151 kr
 Information från förlaget 

Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York

Av Roy Fares

Bok-
presentation:
Sweet spots of New York : Bakverk och sötsaker från New York
Författar-
presentation:
Roy Fares
Inbunden
Beställningsvara, 307 kr
Danskt band
Beställningsvara, 151 kr

Jakten på the sweet spots of New York!



Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och donuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, cannolis, gelato och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och, praliner, sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

Ett litet urval av recepten han fick med sig:
Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Pecan banana sundae • Fudge cake • Crème brûlée donuts • Banoffee cheesecake • Coconut pancakes with caramelized pineapple • Salty caramel custard pie • Cronuts • Black and white cookies


Utgåvor

Inbunden
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Beställningsvara
Utgivningsdatum: 20160315
9789174245370

Danskt band
Förlag: Bonnier Fakta
Lagerstatus: Beställningsvara
Utgivningsdatum: 20170428
9789174247008

Bok: 264249

Anmäl textfel

Utgivning

Delicious : bakverk för en godare höst och vinter

av Roy Fares
Den mästerlige konditorn Roy Fares är tillbaka med ännu en bok fu...

United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten

av Roy Fares
Roy Fares åkte till LA för att hitta de bästa amerikanska bakver...

Sweet! : desserter och sötsaker

av Roy Fares
Roy Fares, Årets konditor 2010 och känd från Go' kväll i SVT, har...

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Instängd med de stora

Recension: Jag vill skriva sant : Tora Dahl och poeterna på Parkvägen av Jesper Högström

Våld i vinets värld

Recension: Mordet som kom av sig av Lennart Rammer

Lyxig bok fylld av dansk stickinspiration

Recension: Knitting for Olive av Caroline Larsen, Pernille Larsen

En fulländad romandebut

Recension: Räkna hjärtslag av Katarina Widholm

Gedigen roman om en annan tid

Recension: Kaptenen och Ann Barbara av Ida Jessen

Möte med 80-talet

Recension: Den tionde punkarn av Arne Wickander

Kärlek, klass och roller derby

Recension: Att se stjärnor av Vio Szabo

Stark avslutning om Tora

Recension: Hudlös himmel av Herbjørg Wassmo

Surrealistisk kolonial skröna

Recension: Arsène Schrauwen av Olivier Schrauwen

Nesser underhållande som vanligt

Recension: Schack under vulkanen av Håkan Nesser
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB