Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Såser - Inbunden
Finns i lager, 298 kr
 Information från förlaget 

Såser

Av Tommy Myllymäki

Bok-
presentation:
Såser
Författar-
presentation:
Tommy Myllymäki
Inbunden
Finns i lager, 298 kr

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Natur & Kultur
Lagerstatus: Finns i lager

"Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!"
Elle Mat & Vin


"Det här är en väldigt fin bok."
Gomorron Sverige


"En guldgruva för alla matlagare med ambitioner."
Expressen

"En lysande introduktion till såskonsten."
Kvällsposten

Tricket för att...

"Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!"
Elle Mat & Vin


"Det här är en väldigt fin bok."
Gomorron Sverige


"En guldgruva för alla matlagare med ambitioner."
Expressen

"En lysande introduktion till såskonsten."
Kvällsposten

Tricket för att få till en riktigt bra rödvinssås är att steka på löken ordentligt så att den blir söt och god. Inte bränd, utan fint brynt. Sen brukar jag steka med lite rödbeta för finare färg. Och lite rökt svål för smaken. Avsluta med att reducera ner ordentligt.


Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och en av hans absolut starkaste sidor som kock är hans såskunskaper. Klassiska, moderna, kalla, varma, mustiga, syrliga alltid riktigt bra såser. Såser innehåller recept och tekniktips på alla varianter av såser du kan tänkas behöva för att kunna äta och laga riktigt bra mat hemma. Från vit- och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser. Samtliga gjorda på det sätt Tommy tycker de blir allra godast.


Tommy Myllymäki medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. Han vann Årets kock 2007 och tog silver i Bocuse dOr 2010. Han har startat en rad restauranger och är inblandad i minst lika många till, nu senast egna restaurangen Sjön i Jönköping. 2012 kammande Tommy hem segern i matlagningsprogrammet Kockarnas kamp framför allt just tack vare sina såskunskaper.



"Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin


"En bok som hjälper dig att nå nya kulinariska höjder i köket!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

"Recepten är föredömligt lättlästa med tydlig text med tips om vad såsen passar till, ingredienslista och metod för att laga till såsen."
Monica Sjöstrand, Skaraborgs Allehanda


 "En perfekt hjälpreda i köket, eller en säkerligen uppskattad present att ge bort till den som är intresserad av matlagning."
Ann-Christin Antonsson, Tranås-Posten


"Genialt val var det av Tommy Myllymäki att göra "Såser" som första kokbok. Läs den som receptbok eller som såslexikon. Jättekul för alla som vill nörda in sig på hur man gör en beurre blanc eller slår en bearnaise."
Stina Cederholm, Svenska Dagbladet


"Tommy Myllymäki, som blev Årets kock 2007 och vann Kockarnas kamp i TV4 2012, ger oss sina allra bästa såsrecept och de där smarta kocktricken som gör skillnad i boken Såser."
Ica-Kuriren


"...faktum är att detta kan bli den mest ovärderliga kokbok du kan komma att äga."
Johan Engman, Sundsvalls tidning

Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!

Jenny Norberg, Elle Mat & Vin

Utgivningsdatum: 20130914
9789127136014

Bok: 208259

Anmäl textfel

Utgivning

Sallad

av Tommy Myllymäki
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Kött, vilt & fågel

av Tommy Myllymäki
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Fisk & skaldjur

av Tommy Myllymäki
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Grönsaker : tillbehör och garnityr

av Tommy Myllymäki
"Mästerkocken Tommy Myllymäki går på djupet med sina favoritgröns...
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Såser

av Tommy Myllymäki
"Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man het...
Inbunden, Finns i lager, 298 kr

Sök bok/författare/artikel


Om LitteraturMagazinet

LitteraturMagazinet – Sveriges största litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Följ oss på Facebook, Twitter och prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Läs mer om LitteraturMagazinet

Aktuella recensioner

Avslutande delen av en hyllad vikingaserie

Recension: Spjutdansare av Agneta Arnesson Westerdahl

En mörk anklagelseskrift

Recension: En annan Doktor Glas av Malin Lindroth

Inte den bladvändare jag väntat mig

Recension: Rädslans labyrint av Anna Jansson

En episk släktsaga

Recension: Sveasagorna av Linus de Faire

En i bästa mening realistisk roman

Recension: Pizzeria Roma av Elin Persson

Nu framträder de ömmaste orden

Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson

Ett viktigt vittnesmål

Recension: Bortgift mot min vilja av Hanna Saadi

Spännande som en thriller

Recension: Sanning, lögn och konsekvens av Maria Adolfsson

Bläddervänligt om världens hästraser

Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta

Zelenskyj och den ryska propagandan

Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.2