Söker du efter "Grilla vilt och fisk" av Alf Andersson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Grilla vilt och fisk
Av Alf Andersson

Bok- presentation: |
Grilla vilt och fisk |
Författar- presentation: |
Alf Andersson |
![]() |
Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok.
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
M.R.2007
Utgåvor
ATT GRILLA MAGERT VILT OCH FISK!
Grilltekniskt drar sig många för att lägga viltkött och fisk på grillen - det finns emellertid knep och recept för att lyckas - Alf Andersson lär ut hur man skall gå tillväga för ett lyckat resultat. Viltkött är magert, välsmakande och näringsrikt - och att fisk är nyttigt vet vi sedan generationer - ta därför Anderssons lärdomar till er för att riktigt kunna njuta av vilt och fisk även på grillen!
Bok: 147252
Anmäl textfel