Söker du efter "Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert" av Eja Nilsson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

Bok- presentation: |
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert |
Författar- presentation: |
Eja Nilsson |
![]() |
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert
Pannkakor finns världen över och i en rad olika utformningar, här finns recept från alla dess hörn på hur du kan laga dem själv.
Om pannkakor till förrätt, huvudrätt och dessert och recept från en rad olika länder.
Även om pannkans historia och om hur rätten har utvecklats genom tiderna.
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert
Av Eja Nilsson

Bok- presentation: |
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert |
Författar- presentation: |
Eja Nilsson |
![]() |
Pannkakor har människor lagat i alla tider - och i hela världen. Vi äter pannkakor till ärtsoppan på torsdagar och pannkakstårta med bär och vispgrädde på somrarna. Men det finns mycket mer pannkaksinspiration att hämta ute i världen. Vad sägs om ryska blinier, franska crêpes och galettes, amerikanska frukostpannkakor och mexikanska majspannkakor med kycklingstuvning? Med den här boken kan du resa runt i världen i ditt eget kök med din pannkakslagg - och du får också berättelsen om pannkakans historia, från de gamla romarna till idag och från Kina till Mexiko.
Utgåvor
Pannkakor har människor lagat i alla tider och i hela världen. Vi äter pannkakor till ärtsoppan på torsdagar och pannkakstårta med bär och vispgrädde på somrarna. Men det finns mycket mer pannkaksinspiration att hämta ute i världen. Vad sägs om ryska blinier, franska crêpes och galettes, amerikanska frukostpannkakor och mexikanska majspannkakor med kycklingstuvning?
Med den här boken kan du resa runt i världen i ditt eget kök med din pannkakslagg och du får också berättelsen om pannkakans historia, från de gamla romarna till idag och från Kina till Mexiko.
Bok: 11075
Anmäl textfel
Utgivning

Buffé och mingelmat : för hela året
av Eja Nilsson
Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
av Eja Nilsson
Stora boken om Medelhavsmat
av Eja Nilsson
Vardagsmat utan stress
av Eja Nilsson
Vardagsmat för liten kassa
av Eja Nilsson
Vardagskök med svenska smaker
av Eja Nilsson
Stora boken om grytor och gratänger
av Eja Nilsson
Sill, ägg och nubbe
av Eja Nilsson
Nordafrikansk mat från Kairo till Casablanca
av Eja Nilsson
Köpenhamn : praktisk kartguide i fickformat
av Eja Nilsson
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert
av Eja Nilsson
Köttbullar : Från mammas köttbullar till köfte och kebab
av Eja Nilsson
Den goda julmaten
av Eja Nilsson
Couscous, pasta och paella
av Eja NilssonSök bok/författare/artikel
Aktuella recensioner

Nu framträder de ömmaste orden
Recension: Förbindelsen : Marie-Antoinette och Axel von Fersen av Kristina Ekero Eriksson
Bläddervänligt om världens hästraser
Recension: Fakta om hästar och ponnyer : Lär dig allt om världens hästraser av Kritika Gupta
Zelenskyj och den ryska propagandan
Recension: Spelaren : Volodymyr Zelenskyj och kriget i Ukraina av Simon Shuster